Založ si blog

Hypnóza lieči dušu aj telo a pomáha v šťastí

Hypnóza ma zaujímala už dlhé roky. Stav hlbokej relaxácie, komunikácie s podvedomím a samozrejme aj istá forma zážitku mimo bežnú realitu. Pred pár týždňami som navštívil unikátnu dvojdňovku Dni tranzu a hypnózy, ktorá zmenila nielen môj pohľad na hypnózu ako niečo tajomné, ale zároveň sa dotkla aj môjho vedomého života.

Ísť k hypnoterapeutovi je jedna z ciest, ako zažiť hypnózu. Zväčša ale bude on ten čo vedie a ja som vždy chcel spoznať triky tejto metódy priamo z vnútra. Načerpať zo žriedla poznania stavu, ktorý je už dlhé roky opradený istým stupňom tajomstva.
„Nebude to o hypnošou ani o šamanskom tranze. Pozrieme sa sami do seba, zrelaxujeme, načerpáme silu, kreativitu a naučíte sa za dvadsať minúť načerpať sily ako za 3 hodiny spánku,“ tak vítali účastníkov seminára Dni tranzu a hypnózy tréneri a konzultanti NLP Akadémie Peter Sasín a  Iveta Klimeková.

Dnes viem, že reklama, televízia, správy vysielajú podvedomé hypnotické príkazy a robia z ľudí často ovce uzavreté v košiari nešťastia. Je normálne, aby bez použitia hypnózy racionálni Slováci dokázali dostať tak úbohý program ako Farma na vrchol sledovanosti? Bolo by to možné bez predprípravy a dobrej masáže pomocou hypnotických vzorcov? Dnes  viem vzorce manipulácie odhaliť lepšie ako kedykoľvek pred tým a nepodľahnúť ani tým sofistikovaným.

Vďaka pozitívnym príkazom hypnózy zasa môžete zmeniť život sebe aj svojim blízkym a to doslova lusknutím prstov, či využiť jej zázračnú schopnosť zlepšenia zdravia.
Hypnotický príkaz po masáži televíznych správ nášmu podvedomiu vytvára výberovú, negatívnu realitu,“ predstavil Peter Sasín príklad manipulácie podvedomia. Potom používame kompas zameraný na negativitu, ktorý nám prestavilo okolie svojimi jóbovkami. Ale svet nie je zlé miesto!

Zažiť hypnózu a jej ozdravné a liečivé účinky bola jedna kapitola. Tou druhou, rovnako zaujímavou bola možnosť naučiť sa, ako odolať negatívnej hypnóze, očistiť sa od nánosov, ktoré sú v našom podvedomí a žiť naplno. Vstať ráno a tešiť sa z každého dňa. Hypnóza nie sú zariekacie formulky ani hypnošou z Las Vegas. Denne niekoľko ráz upadáme do hypnotického stavu a je len na nás, či sa necháme manipulovať, alebo hypnózu využijeme pre šťastie nás aj tých, na ktorým nám záleží. Kurz Dni tranzu a hypnózy, vychádza z princípov Neuro-Lingvistickéh programovania a o to viac sa vpíše do duše. Kto chce spoznať hypnózu aj z inej stánky ako na lôžku má na Slovenku ojedinelú možnosť. Využívať hypnózu môže každý, ale ako hovorí NLP, treba chcieť…

Voda je údajne všeliek, ktorý nám tečie z kohútika! Ako je to ale v skutočnosti?

23.10.2016

Voda. Základ života na Zemi. Pri dobývaní vesmíru a hľadaní mimozemského života býva meradlom práve stopa vody, ktorá by mohla viesť k tomu, že život vôbec môže vzniknúť. Telo človeka tvorí približne zo 70% voda. Preto by malo platiť, že čo pijeme, tým aj sme. Čím ďalej tým viac sa zdá byť prvkom, ktorý má možno väčšiu moc, ako sme ochotní pripustiť. [...]

Nazrieť do mysle vraha je zaujímavá skúsenosť

02.05.2016

Nie je to samozrejmosť, nie je to niečo tuctové a preto sa aj človek, ktorý je odchovaný na princípoch spravodlivosti, úcty k druhému, alebo trebárs desatore, rád pozrie do mysle človeka, ktorý stelesňuje zlo. Vďaka týmto momentom je nový príbeh V službách zla z pera Roberta Galbraitha veľkým, napínavým zážitkom Už určite netreba Roberta Galbraitha [...]

Jiří Vokáč Čmolík: Takto sa vyrába bestseller!

20.05.2015

V roku 2013 vydal svoju prvú knihu Trhák aneb 21 kapitol o vašem mozku a o pár mesiacov neskôr si za ňu odniesol cenu čitateľov v ankete Bestseller roka. Nasledovali ďalšie nemenej obľúbené knihy, tento rok pridal dokonca kuchárku a pracuje na nových príbehoch. Popri tom chodí po horúcich uhlíkoch, pracuje s emóciami ľudí, reštartuje ich mysle a spolupracuje [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 49
Celková čítanosť: 231164x
Priemerná čítanosť článkov: 4718x

Autor blogu

Kategórie