Založ si blog

Voda je údajne všeliek, ktorý nám tečie z kohútika! Ako je to ale v skutočnosti?

Voda. Základ života na Zemi. Pri dobývaní vesmíru a hľadaní mimozemského života býva meradlom práve stopa vody, ktorá by mohla viesť k tomu, že život vôbec môže vzniknúť. Telo človeka tvorí približne zo 70% voda. Preto by malo platiť, že čo pijeme, tým aj sme. Čím ďalej tým viac sa zdá byť prvkom, ktorý má možno väčšiu moc, ako sme ochotní pripustiť.

Sladené nápoje

Je skutočne zarážajúce, ako holdujeme sladeným nápojom. Nie je žiadne tajomstvo, že väčšina sladených nápojov obsahuje 500 až 750 kJ (120 až 180 kcal) energie vo forme cukru. Nemôžeme sa potom čudovať, že obezita sa už dostáva do pozície civilizačnej choroby. Pollitrovka kolového nápoja môže obsahovať 6 až 12 kociek cukru. Ak siahnete po umelých sladidlách, telo nie je nadšené ani z prísunu chémie. Navyše odfiltrovať všetky zložky a dostať kvapku čírej vody z nápoja organizmus stojí toľko námahy, že prakticky ostávame stále smädní. Naše telo potrebuje vodu. Čoraz viac sa však hovorí, že aj vo vode sú dnes priepastné rozdiely. Toto mi je jasné a dám vždy prednosť čistej vode pred nejakou sladenou limonádou. No to nie je dôvod, pre ktorý som sa rozhodol napísať tento blog.

Studničná, alebo vodovodná voda?

Nie je to jedno. Sám som veľa ráz ochutnal vodu filtrovanú, studničnú, alebo vodovodnú, či balenú a rozdiely som pochopiteľne zaznamenal. Nielen v chuti, ale aj osviežení.  Už dnes existujú vodní someliéri, ktorí dokážu rozoznať nielen chuť ale aj vlastnosti. Niektorí dokonca tvrdia, že voda si pamätá. Pamätá si horu, lesy a bystriny, ale aj zanesené potrubia, alebo nelichotivé čističky. Priekopníkom, ktorý sa postaral o rozšírenie fenoménu vody je japonský vedec Masaru Emoto. Vyštudoval univerzitu v Jokohame. Jeho unikátne fotografie vodných kryštálov ukazujú, ako je možné vodu ovplyvňovať a využiť jej liečebné schopnosti. Vychádza z toho, že voda vie prijímať nielen sirupy, príchute, ale aj energiu, lásku, nenávisť emócie. A tak uškodiť, alebo liečiť. Napríklad zaujímavá publikácia Léčivá síla vody podáva výsledky , ktoré kedysi potvrdzovali aj starí alchymisti. Voda sa podceňuje. Má neuveriteľnú silu a vynikajúcu pamäť. Komu sa to zdá nemožné, stačí sa pozrieť okolo seba. WiFi, pamäťové karty, gigabajty dát na jednom čipe. Veci, ktorým by sme pred stovkami rokov neverili, že vôbec môžu byť skutočnosťou.

Dokonca sa ukazuje, že voda „vie čítať“, je schopná reagovať na ducha a podstatu slov a ich morfogenetické polia.

Voda mení štruktúru na základe informácie

Podľa dostupných informácií, ktoré som našiel, som zistil, že voda sa dá ovplyvniť negatívne aj pozitívne. Vníma hudbu a dokonca sa tvrdí, že prijíma do seba význam napísaných slov. Masaru Emoto odfotografoval rôzne kryštály vody a ich výzor sa rôzni podľa toho, ako boli ovplyvnené zvukmi alebo slovom. Sú to úchvatné, ohromujúce obrazy a zároveň dôkazy. To všetko je dokázané a zaznamenané. Je však možné pomocou vody prijímať informácie. Táto otázka ma zaujala a tak som sa obrátil na aktuálne jedinú možnosť verifikácie tohto faktu pomocou fľaše i9, ktorá takúto možnosť ponúka. A išlo do tuhého. Informačný kód do vlastného tela…

Je možné vodu ovplyvňovať?

Nie som si istý. Pochybnosť je stále živá. Videá, na ktorých je voda naberaná z tibetských misiek však ukazujú, že po zharmonizovaní pomocou zvuku vykazuje voda odlišné chuťové aj energetické vlastnosti. Práca založená na zisteniach  Dr.Yuri Yatska prezentuje, že je možné informácie prenášať do iných objektov vrátane vody. Pomocou technológie  Chembuster možno informácie preniesť do kódu alebo funkčnej číselnej sady a následne ich poslať ďalej do jedla, lieku, či vody. Samotná fľaša i9 fľaša je kalibrovaná pomocou technológie Poznik (TP), ktorá tvrdí, že priaznivo ovplyvňuje molekulárnu štruktúru vody za pomoci informačného kódu a tým ovplyvňujeme náš celkový zdravotný stav. Voda s pozitívnou prijatou informáciou by mala našim bunkám ďalej túto štruktúru odovzdať na základe energo-informačného pola. Plusom pre fľašu je určite fakt, že je zo skla, čím automaticky eliminuje akékoľvek znečistenie, plesne aj chemikálie, ktoré sa môžu do vody uvoľňovať z plastov. No je všetko okolo zázračného kódu iba marketing? Z nemeckého Institut für Elektrophotonik Berlin vykonali rozsiahle GDV testy s i9 informovanou fľašou pomocou Kirlianovej kamery. Testami bolo potvrdené, že pitím tejto vody sa podarilo dosiahnuť zvýšenie energetického biopola. Navyše Martin Strel, držiteľ rekordu v preplávaní Amazonky sa vyjadril, že nebyť vody aktivovanej technológiou Poznik TP, nebol by túto výzvu zvládol. Rozhodol som sa preto prijať podobnú výzvu. Nie preplávať Amazonku, ale piť vodu z informovanej fľaše.

Čo som zatiaľ zistil?

Voda, ktorá ostane vo fľaši má rovnakú chuť ako tá, ktorá je v pohári. Chuťové vlastnosti sú prakticky nezmenené. Rastliny polievané touto vodou nezačali rásť bujnejšie, ako pred tým. Na druhej strane voda preliata z fľaše do pohára v porovnaní s vodou, ktorá ostala v pohári chutila po dvoch dňoch lepšie. Klasická voda už nebola príliš pitná. Rovnako som si všimol tieto zmeny aj keď som do bežnej filtrovanej vody vkladal ruženín, ametyst a krištáľ. Je teda možné, že vodu dokáže skutočne oživiť číselný kód? Zdá sa, že niektoré funkcie akoby vodu nabíjali. Pitím takejto vody namiesto sladených nápojov, môže znamenať, že naše bunky zásobujeme namiesto cukru pozitívnymi vibráciami.

Keďže ma tento fakt nesmierne zaujal, rozhodol som sa vyhľadať priamo distribútora fľaše, ktorý navštívil laboratóriá, kde sa kód formuje. V nasledujúcom blogu s ním prinesiem rozhovor.

Akú vy máte skúsenosti s ovplyvňovaním vody? Myšlienkami, krištáľmi, hudbou? Budem rád za každú reakciu.

Nazrieť do mysle vraha je zaujímavá skúsenosť

02.05.2016

Nie je to samozrejmosť, nie je to niečo tuctové a preto sa aj človek, ktorý je odchovaný na princípoch spravodlivosti, úcty k druhému, alebo trebárs desatore, rád pozrie do mysle človeka, ktorý stelesňuje zlo. Vďaka týmto momentom je nový príbeh V službách zla z pera Roberta Galbraitha veľkým, napínavým zážitkom Už určite netreba Roberta Galbraitha [...]

Jiří Vokáč Čmolík: Takto sa vyrába bestseller!

20.05.2015

V roku 2013 vydal svoju prvú knihu Trhák aneb 21 kapitol o vašem mozku a o pár mesiacov neskôr si za ňu odniesol cenu čitateľov v ankete Bestseller roka. Nasledovali ďalšie nemenej obľúbené knihy, tento rok pridal dokonca kuchárku a pracuje na nových príbehoch. Popri tom chodí po horúcich uhlíkoch, pracuje s emóciami ľudí, reštartuje ich mysle a spolupracuje [...]

Kto chce v živote uspieť, musí sa obklopiť víťazmi

16.03.2015

Na otázku, čo je úspech, neexistuje jednoznačná odpoveď. Pre niekoho je úspech, keď mu syn dokončí vysokú školu, pre iného červené Ferrari v garáži alebo ešte lepšie pred domom, aby susedia závideli. Pre deti v Afrike je úspech získať čerstvú vodu a jedlo a pre podnikateľa viesť a rozvíjať biznis aj firmu. Ako môže fungovať univerzálny návod na úspech, keď [...]

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 49
Celková čítanosť: 230179x
Priemerná čítanosť článkov: 4698x

Autor blogu

Kategórie