Založ si blog

Zmeniť bežný život na vysnívaný trvá 28 dní

Každý začiatok roka sa už tradične spája s celou sériou predsavzatí. Väčšina stroskotá, ale čo keby ste dostali manuál, ktorý môže zmeniť život na excelentný tok splnených snov? Rhonda Byrne tvrdí, že taký existuje. Postavený na biblickom učení, doplnený skúsenosťami a myšlienkami slávnych z rôznych oblastí života. V zmysle božích prikázaní, s rešpektom a vďakou, prichádza s novou knihou pomenovanou príznačne Zázrak. Ten začnete pociťovať už počas prvých hodín od otvorenia knihy. Neveríte? Ochutnal som a musím uznať, že návod funguje.

 

Rhoda Byrne spravila dieru do sveta literatúry a to aj na Slovenku. V tunajších pomeroch predala z knihy Tajomstvo neuveriteľných 100 000 kusov. Od koho sa teda učiť o úspechu, ak nie od tej, čo úspechy sama tvorí? Kniha Zázrak je postavená na pravdách a systéme, ktorý fungoval nielen Rhonde, ale aj Albertovi Einsteinovi, W.J. Cameronovi, Tomovi Robbinsovi, svätcom, podnikateľom, spisovateľom, jednoducho všetkým.

Kniha Zázrak je viac príručkou ako knihou. Podľa presného návodu načasovaného na 28 dní zmení život každého, kto po nej siahne. A nemyslím tým zmení v zmysle New Age, alebo pseudo vodcov, ktorí do sveta tlačia svoje neomylné pravdy. Rhonda je magická iba tým, že napodobňuje, čo funguje a predovšetkým za to ďakuje.

Vďačnosť je totiž kľúčom k tomu, aby človek mohol dosiahnuť všetko, čo chce. Neveríte? Rhonda vás zasype množstvom dôkazov.

 

Odkaz z Matúšovho evanjelia: „Lebo tomu, kto má bude dané a bude mať hojnosť. Tomu však kto nemá, bude odňaté aj to, čo má,“ konečne nachádza svoje vysvetlenie po doplnení slov vďačnosti: „Lebo tomu, kto má vďačnosť bude dané a bude mať hojnosť. Tomu však kto nemá vďačnosť, bude odňaté aj to, čo má.“

 

Vďačnosť predstavuje univerzálny kľúč, ktorý nielenže vysiela do vesmíru vďaku za to, čo máme, ale zároveň vypĺňa objednávku na to, po čom túžime. Koľkokrát v živote sme ďakovali za vzduch, za slnko, za prvý nádych v nové ráno?

Rhonda upozorňuje na malú vďaku ľudí za tie najdôležitejšie veci, hoci stále viac túžime po takých prívlastkoch života ako nové auto, viac peňazí, či exotická dovolenka. Správnym prístupom k vďačnosti pritom môžeme dosiahnuť všetko, čo v živote považujeme za dôležité. Zarobíte viac, rýchlejšie vyzdraviete, zlepšíte si vzťahy, splníte si všetky priania. Rhonda naozaj nie je skromná v návode na úspech.

 

Ako aplikovať vďačnosť podľa vesmírnych zákonov, aby sme boli každým dňom šťastnejší, tak to je už úloha zaujímavej knižky, ktorá každému bez rozdielu za 28 dní doslova zmení život. Pritom nie je potrebné robiť prevratné zmeny, netreba sa vybrať meditovať na pustý ostrov, alebo rozvoju samého seba venovať hodiny denne. Dosahovať úspechy podľa Zázraku je až školácky jednoduché a najlepšie je, že robiť chyby je nemožné.

Vziať do rúk knihu znamená skúsiť nový život, plnohodnotný, zdravší bohatší na skutočné poklady, aj pominuteľné radosti.

Možno si poviete, že ste dočítali ďalšiu knihu, no zrazu zisťujete, že zázraky sa dejú všade okolo a vnímate ich, že sa niečo zmenilo, oproti tomu, čo ste poznali doteraz, že žijete život, po ktorom ste túžili a budete zaň naozaj vďační.

 

Marek Mittaš

http://www.marekmittas.com/

Voda je údajne všeliek, ktorý nám tečie z kohútika! Ako je to ale v skutočnosti?

23.10.2016

Voda. Základ života na Zemi. Pri dobývaní vesmíru a hľadaní mimozemského života býva meradlom práve stopa vody, ktorá by mohla viesť k tomu, že život vôbec môže vzniknúť. Telo človeka tvorí približne zo 70% voda. Preto by malo platiť, že čo pijeme, tým aj sme. Čím ďalej tým viac sa zdá byť prvkom, ktorý má možno väčšiu moc, ako sme ochotní pripustiť. [...]

Nazrieť do mysle vraha je zaujímavá skúsenosť

02.05.2016

Nie je to samozrejmosť, nie je to niečo tuctové a preto sa aj človek, ktorý je odchovaný na princípoch spravodlivosti, úcty k druhému, alebo trebárs desatore, rád pozrie do mysle človeka, ktorý stelesňuje zlo. Vďaka týmto momentom je nový príbeh V službách zla z pera Roberta Galbraitha veľkým, napínavým zážitkom Už určite netreba Roberta Galbraitha [...]

Jiří Vokáč Čmolík: Takto sa vyrába bestseller!

20.05.2015

V roku 2013 vydal svoju prvú knihu Trhák aneb 21 kapitol o vašem mozku a o pár mesiacov neskôr si za ňu odniesol cenu čitateľov v ankete Bestseller roka. Nasledovali ďalšie nemenej obľúbené knihy, tento rok pridal dokonca kuchárku a pracuje na nových príbehoch. Popri tom chodí po horúcich uhlíkoch, pracuje s emóciami ľudí, reštartuje ich mysle a spolupracuje [...]

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 49
Celková čítanosť: 231492x
Priemerná čítanosť článkov: 4724x

Autor blogu

Kategórie